skip to Main Content

Wil je anderen écht overtuigen van je meerwaarde, zeg het dan niet zelf. Laat de mensen aan het woord die het zelf hebben ervaren: jouw bestaande klanten. Want niets heeft zoveel marketingkracht als een oprecht enthousiaste klant die over jou vertelt.

Je kunt wachten tot je klanten dat spontaan doen (soms gebeurt dat), maar je kunt ook zelf de regie in handen nemen. Heb je een mooi project afgerond? Regel dan een interview met je klant over jullie samenwerking, stuur een fotograaf langs en verwerk alles in een blogpost, webpagina of artikel voor je e-mailnieuwsbrief. Kortom: jouw eigen succesverhaal.

Ambassadeurs

Met een succesverhaal zet je jouw klant in als ambassadeur. Bovendien is het een mooie manier om te laten zien hoe je met jouw werk mensen verder helpt. Zie het voorbeeld van Schurter.

Schurter ontwikkelt en produceert touchscreens voor het bedienen van machines en apparaten. Maatwerk is daarbij de grote kracht van Schurter en dat betekent dat er veel wordt samengewerkt met opdrachtgevers.

Om dat proces in beeld te brengen, kreeg Get the message opdracht een succesverhaal te schrijven over de samenwerking tussen Schurter en Comflair.

Lees het succesverhaal hier.

Achtergrond: zet je klanten in als influencers

“Een ambassadeur kan met één rake aanbeveling meer voor je betekenen dan een hele rits blogposts, whitepapers, landing pages en social campagnes bij elkaar.”

Lees het achtergrondartikel op Marketingfacts.

Breng jouw meerwaarde tot leven

Op je dienstenpagina vertel je wat je doet, op je portfoliopagina laat je zien wat je al gemaakt hebt. Maar in een succesverhaal komt jouw meerwaarde echt tot leven. En dan denkt jouw volgende klant: dat wil ik ook. 

Get the message helpt je met:

  • klantinterviews
  • redactie voor web en print
  • art direction fotografie of video
  • teasers op social media 
  • contentplanning en strategie

Meer diensten

Get in touch!

Meer weten, voorbeelden zien of liever gelijk eens afspreken voor een kop koffie? Leuk! Gebruik het formulier hiernaast of pak je telefoon: 0529 – 852 361.

    Back To Top